Nárcisz Panzió

Nyaralás a Balaton partján

 

Férőhely: 19 apartman- max. 66 fő

Főépület

 
A főépületben 16 apartman van, 8 a földszinten, 8 az emeleten. Mindkét szinten melegítőkonyha, tűzhellyel, mosogatóval, edényekkel. A földszinten van egy étkező, illetve a főbejáratnál egy nagy terasz.
Mindegyik apartmanban van: fürdő (tusoló, WC, felmosószett, lavór), Színes Tv, kábel TV, hűtőszekrény, kényelmes franciaágyak, heverők, allergiamentes ágynemű, beépített szekrény, teakonyha: kávé/teafőző és kávé filter, mosogató, tányérak, evőeszközök, poharak, bögrék, konyharuha, tejforraló, vágódeszka, mosogatószer, mosogatószivacs, sószóró.

4 db erkély nélküli apartman van a földszinten. 2 db kétágyas illetve 2 db háromágyas, amelyek pótágyazhatóak.

12 db erkélyes apartman: 4 a földszinten, 8 az emeleten. Minden szobának közvetlen erkélye van, asztallal, székekkel, napernyővel. 4 db kétágyas apartman van az emeleten, a háromágyasok közül 4 a földszinten, 4 az emeleten. Mindegyik háromágyas pótágyazható.


 

Különálló alsó apartmanok:


 
2 db különálló apartman a főépületen kívül. Háromágyas, de pótágyazható. Mindegyik apartmanban van: nagyméretű fürdo (tusoló, WC, felmosószett, lavór), Színes Tv, kábel TV , hűtőszekrény, kényelmes franciaágyak, heverők, allergiamentes ágynemu, ruhás szekrény, főzőkonyha: rezsó, kenyérpirító, kávé/teafőző és kávé filter, mosogató, tányérak, serpenyők, evőeszközök, poharak, bögrék, konyharuha, tejforraló, vágódeszka, mosogatószer, mosogatószivacs, sószóró.
Mindegyik apartman rendelkezik egy zárt terasszal( székek, asztal), továbbá mindkét apartmanhoz tartozik az udvaron egy asztal, székekkel, napernyővel. 

Különálló felső apartman:1 db. Az apartmanon belül a fürdőt/WC-t a két szobából külön-külön egymás zavarása nélkül meg lehet közelíteni. Négyágyas, ( 1 franciaágy, 1 kihúzható kétszemélyes ágy) de van az apartmanban még egy pótágy, amin vagy 2 kisgyerek 3-tól 6 éves korig, illetve egy nagyobb gyerek is elfér. Külső lépcsőfeljáróval rendelkezik, külön terasszal( asztal, székek), belül étkezővel( étkezőasztal, székek), fürdő (tusoló, WC, felmosó szett, lavór), Színes Tv, kábel TV, hűtőszekrény, kényelmes franciaágyak, heverők, allergiamentes ágynemű, ruhás szekrény, főzőkonyha: rezsó, kenyérpirító, kávé/teafőző és kávé filter, mosogató, tányérak, serpenyők, evőeszközök, poharak, bögrék, konyharuha, tejforraló, vágódeszka, mosogatószer, mosogatószivacs, sószóró